Sluit menu

Wellness

Een uniek dagje wellness beleef je in Wellnessresort Helmond. Onze wellness faciliteiten bieden voor elk wat wils. Houd je ervan om een baantje te trekken in een verwarmd zwembad? Neem een duik in ons binnen- of buitenzwembad. Wil je graag de elasticiteit en soepelheid van je huid verbeteren? Breng een bezoek aan onze mint stoomcabine. Ben jij wel opgewassen tegen een beetje hitte? Neem plaats in onze 95 graden sauna, de warmste cabine in ons wellnessresort. Beleef wellness zoals je het nog nooit beleefd hebt en boek een dagje ontspanning in Helmond.

Dagje wellness met overnachting

Wellnessresort Helmond beschikt over een eigen hotel waar je heerlijk kunt vertoeven nadat je een dag in ons resort hebt doorgebracht. Stel het eind van je wellnessdag nog even uit door een hotelovernachting te boeken. Kies uit verschillende aantrekkelijke hotelarrangementen en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet. Word wakker in een luxe omgeving en maak vanaf 10.30 uur tot aan sluitingstijd gebruik van onze sauna- en wellnessfaciliteiten.

Ontspanning en wellness in Helmond

Ons luxe wellnessresort is gelegen op een goed bereikbare plek met een luxe uitstraling. We garanderen persoonlijke aandacht, een unieke locatie, culinaire specialiteiten en exclusieve beautybehandelingen. Kom genieten van pure wellness in de buurt van: