Sluit menu

Sauna actie

Een voordelige sauna actie maakt een bezoek aan ons wellnessresort in Helmond extra speciaal. Ga goedkoop naar de sauna door voor een all inclusive sauna arrangement te kiezen of bekijk onze tijdelijke acties voor een voordelige last minute deal. Scoor bijvoorbeeld een goedkope sauna entree, inclusief onbeperkt gebruik van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten. Of ga voor een geheel verzorgd arrangement met een heerlijke lunch en een luxe diner inbegrepen in de prijs. Bij ons vind je altijd wel een sauna actie die bij jou past.

Met korting naar de sauna

Bij Wellnessresort Helmond is het eenvoudig om met korting naar de sauna te gaan. Combineer je sauna entree bijvoorbeeld met een ontspannende behandeling. Laat je geheel verwennen door onze schoonheidsspecialisten in ons beautycentrum en geniet van persoonlijke aandacht en verzorging. Profiteer daarnaast van korting op maaltijden of op de entree zelf door gebruik te maken van de sauna acties en aanbiedingen van dit moment. Wees er snel bij, want onze acties zijn slechts tijdelijk geldig. Voor je het weet zijn er weer nieuwe sauna acties waar je je voordeel mee kan halen.

Compleet verzorgde sauna arrangementen

Met een sauna arrangement weet je zeker dat jouw dagje wellness van top tot teen verzorgd is. Maak je niet druk over wat je gaat eten door voor een all inclusive pakket te gaan of wees verzekerd van een rustgevende massage of gezichtsbehandeling met een van onze beauty deals. Bepaal precies hoe je jouw dag indeelt en kies de sauna actie of het sauna arrangement dat daarop aansluit. Bekijk de huidige sauna acties in: