Sluit menu

Sauna

De sauna is een plek waar je lichaam niet alleen tot ontspanning komt, maar ook wordt gereinigd en verzorgd. Ook je geest komt tot rust, omdat je even alle drukte en stress van je af laat glijden. In Wellnessresort Helmond komen al deze elementen bijeen. Zo bieden we luxe wellness faciliteiten aan waar je lichaam wordt gezuiverd van afvalstoffen en je spieren kunnen uitrusten. Daarnaast hebben we verschillende horecagelegenheden waar je lichaam even bij kan tanken. Reserveer bovendien een behandeling in ons beautycentrum, zodat je aan het eind van de dag stralend en geheel verzorgd ons wellnessresort verlaat.

Sauna acties en aanbiedingen

Misschien lijkt het een onmogelijke opgave om voor weinig geld een dagje sauna te boeken. Bij Wellnessresort Helmond geniet je echter van gunstige acties en aanbiedingen die een bezoek aan de sauna voor iedereen mogelijk maken. Bekijk al onze tijdelijke sauna acties en profiteer van flinke korting op de entree of een arrangement. Wees er wel snel bij, want onze acties zijn maar voor korte tijd geldig.

Voordelige sauna arrangementen

Voor een volledig verzorgd dagje sauna boek je een sauna arrangement, inclusief behandeling, maaltijd of een combinatie daarvan. Breng een bezoek aan de sauna en schuif daarna aan in ons restaurant voor een lekkere lunch of een chique tweegangendiner. Zie je jezelf al liggen in het beautycentrum, genietend van een ontspannende massage? Boek dan een beauty arrangement met een behandeling naar keuze! Reserveer nu jouw dagje sauna in de buurt van: