Wellnessresort Helmond is dagelijks geopend. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan om je saunabezoek tijdig te reserveren.

Zo t/m Do   10:30 – 22:30 uur
Vr t/m Za    10:30 – 23:30 uur

Woensdag badkleding-mag-dag

Breng je liever in badkleding een bezoek aan Wellnessresort Helmond, dan kun je iedere woensdag terecht op de badkleding-mag-dag. Gedurende deze dag is het toegestaan om zowel met als zonder badkleding gebruik te maken van de faciliteiten.
Let op: Alleen strakke/aansluitende shorts zijn toegestaan. Lange zwembroeken, rokjes en badpakken met rokjes zijn niet toegestaan i.v.m. hygiëne/transpiratie.

Belevenisprogramma

Bij Wellnessresort Helmond kun je deelnemen aan het belevenisprogramma. Dit programma bestaat uit diverse opgietingen, klankschaalsessies en dromenrituelen. Voor meer informatie en tijden over dit belevenisprogramma klik je hier.

Tarieven

Wellnessresort Helmond hanteert verschillende tarieven per dagdeel. Klik hier om de actuele tarieven te bekijken.

Abonnementen en Badenkaarten

Ga je regelmatig naar één van de Vitae Wellnessresorts? Dan is wellicht een badenkaart of voordelig abonnement iets voor jou! Badenkaarten en abonnementen zijn geldig bij alle Vitae Wellnessresorts. Zo kun je met dezelfde badenkaart of hetzelfde abonnement de verschillende vestigingen bezoeken. Klik hier voor de prijzen en voorwaarden.

Faciliteiten

Wellnessresort Helmond heeft een verscheidenheid aan faciliteiten. Veel van de faciliteiten zijn zelfs uniek en alleen te vinden bij één van de Fitland Wellnessresorts. Voor een uitgebreid overzicht van alle faciliteiten van Wellnessresort Helmond klik je hier.

Huisregels

Om je wellnessdag bij Wellnessresort Helmond zo ontspannen mogelijk te laten verlopen zijn er enkele huisregels van toepassing. Klik hier om de huisregels van Wellnessresort Helmond te bekijken.

Cadeaukaart

Wil je iemand een ‘Healthy Escape’ cadeau geven? Dat kan met de unieke Your Healthy Escape cadeaukaart. Deze cadeaukaart is de meest unieke en complete cadeaukaart van Nederland. De cadeaukaart is geldig bij alle Vitae Wellnessresorts, City Resorts, Even Resorts en Fitland sportcentra. Hierdoor is de Your Healthy Escape cadeaukaart in te leveren op 49 locaties in Nederland en te gebruiken voor een dagje wellness, beautybehandeling, hotelovernachting, een overheerlijk diner, avondje bowlen, sportabonnement en nog veel meer. Meer informatie? Ga naar www.yourhealthyescape.nl.

Openingstijden

Wellnessresort Helmond is dagelijks geopend. Zondag t/m donderdag van 10:30 tot 22:30 uur. Vrijdag en zaterdag van 10:30 tot 23:30 uur. Klik hier voor meer informatie.

Contact

De meeste informatie over Wellnessresort Helmond kun je vinden op onze website. Mocht het antwoord op een vraag er niet bij staan of wil je liever persoonlijk contact over jou vraag of reservering? Neem dan telefonisch contact met ons op via + 0492 87 00 57 . Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 20:00 uur.
Contactgegevens